Partners

 

Våra partners

Erasmus+ Volunteering and the European Solidarity Corps

http://europa.eu/youth/volunteering/organisation/919867976_en

Landskrona stad-Landskrona Museum, Sensus, Oikos community, HELLA ideella, Vuxen skola, AF, Riksorganisationen Kontaktnätet, MUCF, Arbetsförmedlingen, Kontaktnätet-Riksorganisation för ideella kulturforeningar med flera...

Försäkringsavtal med FORA - Stockholm

KONTAKTNÄTET - Riksorganisation för ideella kulturföreningra

https://www.kontaktnatet.se/foreningar/vara-foreningar/

 

Computer Association JMV- som drev caféet, arrangerade livemusik (pop,rock,pianomusik,blues,folkmusik...) med stor skicklighet på kulturcaféet Nell Walden !

Studieförbundet SENSUS

Citat (Sensus):

Ny scen för unga- och amatörmusiker

"Under vårterminen 2017 startade Sensus musik-hus i Landskrona ett samarbete med föreningen Computer Association JVM, som längre sedan bedriver ett musikcafé på Café Nell Walden på Landskrona museum. På lördagarnas livescen har band och musiker möjlighet att uppträda och flera av Sensus band har spelat här. En mängd olika stilar har varit representerade, såsom singer- songwriters, folkmusik, pianomusik och blues, för att nämna några. Här har såväl helt nystartade band, som de som har hållit på länge, fått möjlighet att uppträda. Scenen riktar sig främst till lokala band. Syftet med samarbetet är att erbjuda Sensus band och musiker fler scener att uppträda på och fler speltillfällen, förklarar Lars Odeholm som arbetar på musikhuset. Lars menar att musikcaféet är en viktig plats för musiker. Här får musikerna en möjlighet att framträda live, möta en publik och framförallt lära sig mer om hur arrangemang fungerar. För nybörjare kan det handla om att lära sig komma i tid, se till att ha en fungerande utrustning, vara med på soundcheck eller att öva på att presentera sitt band. Det ger också banden möjlighet att be-kanta sig med en vokabulär som används inom musikbranschen. Vidare menar Lars att det ökar förståelsen för alla bitar i ett arrangemang; från förberedelser och marknadsföring till själva uppträdandet och att våga ta emot beröm. Musikcaféet är en viktig scen i Landskrona eftersom det är den enda scenen som anord-nar speltillfällen och konserter på kontinuerlig basis för ungdomar och amatörmusiker. Genom sitt varierade program och fria inträde, bidrar musikcaféet till att tillgängliggöra kulturupplevelser för fler i Landskrona, menar Lars."

-KULTURPRISET  (Landskrona 2017) och verksamhetsledaren på Sensus, Lars Odeholm.

HELA ideella

https://helaideella.se/medlemmar/medlemmar-1

Studieförbundet VUXENSKOLA

LANDSKRONA stad

http://www.landskronafritid.se/forening/

OIKOS Community

AF

Svenska FN-förbundet

Studieförbundet SENSUS

 

 

 

 

 

 

Senaste kommentaren

28.07 | 13:25

Stina här!
Tack så jättemycket! Jag blev väldigt lycklig! Hoppas att vi ses någon gång i framtiden.
Ha det bäst!

12.06 | 19:18

Träffade Stina Enemar som informatör och konsthantverkare på Stickningsmässan på Hallandsgården i Halmstad. Hon visade upp sitt intressanta hantverk med nålstickning. Köpte vintervantar - mästerliga!

17.11 | 15:33

hello ,I wish to participate in volunteering in your organisation,I live in Turkey,kind regards

17.11 | 15:13

hello ,I wish to participate in volunteering in your organisation,I live in Turkey,kind regards

Dela den här sidan